bilder från popaganda 2010


popaganda gick bra, trots att josef inte kunde vara med, även om det kändes konstigt. tack alla som kom dit! vi har andra spelningar på gång, ni får veta mer så fort vi vet något. singeln är lite försenad i vanlig ordning, men ni får den så fort det går. puss!

och pst. viktor wallström från rockfoto.nu tog dessa fina bilder.

vi spelar som duo på POPAGANDA 2010

idag släpptes vi som ett av de sista banden till årets upplaga av Popaganda på Eriksdalsbadet. vi först ut på fredagen och går på 14:30, så kom dit ni som kan! vi är jätteglada att popaganda vill att vi ska spela på deras fina festival, men också lite ledsna över att vi kommer vara en person mindre på denna spelning. 1/3 av oss befinner sig i venedig denna vecka och kan tyvärr inte var med på spelningen. vi tycker att det är synd, men peppade ändå! PUSS!


läs mer här:
http://www.popaganda.se/program/navet/

15:30 idag i kungsträdgården

så är det. i eftermiddag spelar vi i kungsan. ung08. det kommer bli en mycket softare spelning än vanligt. vi kommer bara ha två gitarrer och sång. det kommer inte låta som det brukar och det är inte riktigt vad vi är vana vid alls. vi repade sent igårkväll och bestämde oss för att köra på känslan istället för att arrangera upp massa. vi kommer spela 4-5 låtar. vi kommer även att spela våran kommande singel i pa't när vi går av.

puss!



video från club king @ södra bar 28/7


RSS 2.0