NY SINGEL 'LEAVE AND LET GO'



idag släpps vår nya singel 'Leave And Let Go' på Nomethod tillsammans med remixer av NIVA, Summer Heart och Richard Rossa. köp HÄR. lyssna HÄR. vi kommer att re-släppa vår debutplatta, denna gång i fysisk form tillsammans med alla remixer. släppfest på debaser i malmö 26 november. se event HÄR.

 

 


ladda ner NIVA's remix på 'Leave And Let Go'

om en vecka släpper vi vår nya singel 'Leave And Let Go' tillsammans med sjukt fina remixer av NIVA, Summer Heart och Rossa. men redan nu kan man ladda ner NIVA's remix på klubbace.se, klicka HÄR för att komma dit.


5/5 i Norran.


umeå.

umeå var så sjukt kul. vi gjorde kanske vår bästa spelning någonsin där. tack alla som var på plats! det var fint att se att så många av er kunde texterna också. tack tack tack! hoppas vi ses snart igen.





























foto: viktor wallström

skellefteå igår, umeå idag.

igår spelade vi i skellefteå. det var kul! spelningen var på mullberget, efterfesten på coasters, efterefterfesten var på hotellrummet. stort tack till de fina arrangörerna och pubilken. bilder från spelningen kommer! tack skellefteå, vi hade en grym kväll. bilder från spelningen kommer senare!

vi sitter just nu på bussen till umeå. vi spelar där ikväll på Scharinska, klubben heter Pop Etc. vi ser fram emot spelningen och det ska bli kul träffa massa nya människor. vi kommer även att hänga med bästa Nomethod Records med tillhörande crew. vår favoritfotograf viktor wallström kommer också att vara på plats, så vänta er fina bilder längre fram.


RSS 2.0