fårö pt XVI [tillbaka till verkligheten]

då var man hemma i stockholm igen. 9 dagar har känts som ett år ungefär. trött och sliten men det har varit de bästa dagarna på länge. imorgon eller på tisdag kommer en sista film från fårö, håll ut! imorgon börjar vardagen.  men vi fortsätter blogga!
och missa inte att vi numera finns på spotify, där kan man lyssna på våran EP som vi släppte i april : http://open.spotify.com/artist/2qyNU9eupx3rCba9DBUIgR

fårö pt XV














fårö pt XIV


















vi har det fortsatt fantastiskt. igårkväll vred vi ur precis all energi vi hade kvar i våra kroppar och festade hela natten lång till både vår och andras musik tillsammans med eva som anslöt igår! i stunder blev vi lite nostalgiska och vi är rörande överrens om att den här veckan har varit grym och att det verkligen var värt den långa färden till fårö för att göra en skiva. vi hade aldrig kunnat åstadkomma det vi gjort hemma i sala, det är någonting som händer med en när man åker iväg tillsammans till ett stort stenhus på en förortsö till gotland under en vecka. bräkiga och stökiga, roliga och fulla, allvarliga och trötta, glada och nöjda. ikväll är sista kvällen för oss på fårö. förresten, nu ligger FOUR TIMES ONE FOR LOVE ute på spotify! väl bekommen!

fårö pt XIII

nu är det kväll igen och snart är det mörkt igen. vi har hunnit med mycket idag också. det är sång kvar på två låtar. det går undan här!  vi sparade strandvisiten tills imorgon, spännande. 

6 dagar gjorda, 3 kvar. vi älskar fårö.

fårö pt XII
























fårö XI


fårö pt X

idag är det sol. tack för det. idag ska vi lägga bas på några spår och sedan lite sång. vi har grunder till 9 låtar nu vilket känns helt otroligt med tanke på att vi hade grunder till 2 låtar när vi kom hit i lördags. inspirationen är på topp. ikväll kanske vi ska spela in en låt vid vattnet, hoppas det inte börjar regna. nu ska jag kolla om nån annan är vaken i det här gigantiska huset.

fårö pt IX











fårö pt VIII


fårö pt VII

ian curtis hittades död igår morse för 30 år sen. vi fortsätter ändå att jobba på här, josef lägger precis en skrålig jesus and mary chain-gitarr på en av låtarna. en hel del sång blev gjord igår, mycket nöjda med resultatet! jag somnade nästan i mickbåset tillslut så vid tvåtiden sa vi tack och godnatt. imorse tog vi en brunch, sill och potatis. vi pratade om enformig svensk högtidsmat, tur att den är så god! färdigställer nu lite texter, flowet fortsätter att vara bra. godis och zingo, kanelbullar och kaffe. vädret är fortfarande grått och lite kallt.. men det kanske är lite bra, vi håller oss här inne och jobbar på.

fårö pt VI


Ian Curtis / 15 juli 1956 - 18 maj 1980

fårö pt V








fårö pt IV

idag är det kallt och ruggigt ute, men brasan är på gång så förhoppningsvis fryser vi inte ihjäl. vi fick mycket gjort igår, vi har grunder till 5 låtar och idag ska vi jobba på några nya låtar och spela in lite ikväll. på något sätt känns låtarna lite gladare än ep'n, men vemodet finns där också och framförallt låter det som Navet. /josef

fårö pt III

"Why are you running
I don't know why but I do
My feet were made for it
and my heart was too"

fårö pt II














fårö pt I

hej  vänner! det är söndag och vi sitter runt köket i vårt gigantiska hus på fårö. det är lite kallt och rått i huset men vi eldar i öppna spisar och har det bra. igår hade vi lite av en inflyttningsfest, den började vid 18 och slutade lite varierat. det mesta av utrustningen är uppriggat så ikväll kommer vi igång med inspelning. anders ahlin ska laga maten idag, ser fram emot lax med chili och lime! vi var otroligt trötta igår efter färden, det blev sjukt många roliga felsägningar och fnitter. det kommer definitivt bli många fårö-skämt efter den här veckan. just nu sitter anders och josef och hittar på en metal-ballad, typ en vers som de tycker är väldigt bra så den går på repeat nu. emma är fantastiskt snäll som kört oss hit, hon fotar och kramar också när man behöver. mycket bra! ikväll kommer anders bjuppa bjurenvall hit, då blir det ordning!


kommer bilder sen. pusselipuss, julia.

klubb heimat @ landet - 5/5


första inlägget.

nu har vi en blogg. kärlek. /n

RSS 2.0