livevideo från medis


debaser medis 27/11
















en bild från berlin


LADDA NER "NAVET"!

som vi har väntat. nu är allt äntligen klart. vinylen kommer i slutet av december, men ni kan ladda ner hela skivan gratis här fram till söndag. skivan heter helt enkelt "NAVET". klicka på albumomslaget nedanför för att ladda ner. puss!


from berlin with love

hemma i förorten igen. det blev ett mycket snabbt, men fint besök i berlin. vi åkte till skavsta hotell i tisdags för att lyckas få lite sömn innan avfärd igår morse. vi landade i runt halv åtta och åt en micrad cheesburgare till frukost på tågstationen i schönefeldt. vi tog tåget därifrån in till berlin och åkte vidare mot kreuzberg där vi skulle tillbringa natten. vi käkade, sov lite, och fixade i ordning singlar, drack öl och väldigt snart var det dags att gå till magnet. på magnet träffade vi väldigt trevliga bye bye bicycle som också skulle spela samma kväll. spelningen gick bra, men tyvärr tog vi inga bilder då. men här nere kan ni se lite av våra 24 timmar i berlin.

tack nina. tack steffi. tack bye bye bicycle. och tack berlin.

och pst. vid midnatt kommer man att kunna ladda ner hela skivan här på bloggen tillochmed söndag.


first we take manhattan, then we take berlin.

nu är det inte så långt kvar. vi åker jättetidigt imorgon från skavsta och landar strax efter åtta på morgonen i berlin. vi stannar bara ett dygn och såhär i efterhand hade det nog varit fint att stanna lite längre, men det får vi ta nästa gång. fina, fina berlin. vi längtar efter dig.

för er som undrar:
Magnet Club
Falckensteinstraße 48
10997 Berlin



berlin + debaser medis

som ni säkert vet spelar vi i berlin den onsdag 24/11 på magnet club. det är nbn berlin som arrangerar spelningen och bandet bye bye bicycle kommer också att spela samma kväll.

och samma vecka fast på lördagen 27/11 spelar vi på debaser medis på klubb loaded.

just nu repar vi ganska mycket och har lite nya idéer. albumet är klart men själva släppet kommer troligen bli försenat. men vi kommer ha promo-skivor med oss till tyskland och även på medisspelningen till er. puss.





RSS 2.0