video + ord på tram7.se

josef berättar om våran fårövistelse på tram7.se idag, lite om inspelningen och lite om hur det var där. man kan även titta på en musikvideo där vi framför låten What I've Become på stranden inte så långt från där vi bodde under våran tid där. puss.


bilder från södra bar 28/7

foto: jenny nordin

det var en fin kväll igår

tack alla fina människor som var på södra bar igår tillsammans med oss och de andra banden som spelade. det blev en lyckad kväll. första låten var ett enda kaos, men det löste sig. ett stort tack även till club king kong och dessa fina killar som har den klubben. tack tack tack.

nu väntar vi till 10 augusti. då spelar vi på ung08. väldigt tidigt. kom dit, ung som gammal. puss.

ikväll är det club king kong!

CLUB KING KONG IKVÄLL PÅ SÖDRA BAR. ni borde komma dit. förutom vi så står två andra band på scenen, det är inte vilka band som helst utan dom är främst mycket fina vänner som vi har haft turen att lära känna. först så har vi all the king's men från manchester och sen så har vi judge circiut där en navet-kille utgör 1/2 av duon. missa inget! ses ikväll!


bilder från trädgården 21/7

foto: emma andersson

bara så ni vet.


jerry boman tycker till.

"Tillsammans med uppåtspiralen i musiken åker tankar mot de där kvällarna när man gjort slut med någon. När man bryter något och mår bättre efteråt. Fast samhället säger att man ska må kass. Går hem till sig själv och trots att det känns tomt så ler man."

kolla in vad Jerry skriver: Musik Enligt Jerry

stockholm vs navet x3.

i onsdags spelade vi på trädgården här i stockholm. det var väldigt fint och tack till alla som var där. vi spelade nästan bara nya låtar från det kommande albumet och det verkade gå hem. ni som missade spelningen har 2 chanser till. nu på onsdag 28/6 är det label night för changes music på club king som huserar på södra teatern nuförtiden. kolla in http://www.facebook.com/event.php?eid=136833859680678. om ni inte är 18 eller inte har tid då så kan ni gå och titta på oss när vi spelar på ung08 den 10 augusti. den spelningen kommer bli lite annorlunda, vi vet inte riktigt hur vi ska göra än, men troligen något softare.

navet @ trädgården 21 juli - foto: jerry boman

att spela tre gånger i stockholm under loppet av en månad är kanske lite tjatigt. men nu blev det bara så och vi kunde inte tacka nej till någon utav dom. och det känns fint att folk vill att vi ska spela. när dessa spelningar är gjorda blir det lugnt ett tag, det tror vi nu iaf. vi får se.

navet @ dagdrömmarna på trädgården, stockholm

ännu en sommarspelning i stockholm, denna spelning utspelar sig på finfinafina trädgården redan nu på onsdag 21/7. klubben heter dagdrömmarna i regi av robert brodén och långkalle. det här kan bli en såndär väldigt fin kväll tror vi. vid åtta drar det igång. klubbcheferna vänder på sina favoritplattor och står för musiken denna kväll. vi står livemusiken och exakt när vi går på scen vet ingen. kom i tid bara så har vi trevligt tillsammans. vi kommer spela flera nya låtar från vårt kommande debutalbum. missa inte! puss!


och du, det är gratis. gratis. gratis.

navet @ ung08, stockholm

missa inte navet på Lilla Scenen, tis 10 aug kl 15.30.
http://ung08.nu/Article.aspx?Id=346

"Tänk dig 80-talets England blandat med den svenska indiescenen a'la 2005, lite av 2010 och lägg till band som New Order, St Etienne, Ladytron och Bat For Lashes. Där har du Navet. Navet en trio, ibland en duo och i maj spelade dom in sin debutplatta på Fårö som släpps i höst. Premiärspelning av första singeln på just Ung08!"

judge circuit feat. navet - if you only...

våra vänner i judge circuit har nu släppt sin nya singel "if you only" som är en låt som vi gästar på. kolla in deras myspace om ni vill höra! missa heller inte b-sidan "then & now". vi gillar!
http://www.myspace.com/judgecircuitandthechampionsoftheworld

RSS 2.0